Numer oferty: StPr/24/2036
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu wykonywania czynności, czyszczenie sprzętów gastronomicznych.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 220.0
Data rozpoczęcia: 04.11.2024
Data zakończenia: 31.12.2026
Wynagrodzenie brutto: od 32 PLN
Opis wynagrodzenia: za godz.
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- praca pod presją czasu
- praca w zespole
- zarządzanie czasem i współpraca w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: min. 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharz, skrupulatność, aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Racławicka 13, 75-620 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Grygorcewicz
Nr telefonu: 943455717
E-mail: iwona.grygorcewicz@pup.koszalin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: dodatkowe informacje: umowa zlecenie : 04.11.2024 - 31.12.2026, praca w zakresie godz. 15:00 - 23:00, 220 godz./m-c