Numer oferty: StPr/24/0415
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wielka Skotnica 13, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca na kuchni. Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska, ślaska. Praca na 2 zmiany w przedziale czasowym 9-20
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Data rozpoczęcia: 15.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 2 150 do 2 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Inne wymagania: wymagane wykształcenie min. zawodowe kieruinkowe, mile widziane doświadczenie, wymagana ks. sanepidowska
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Uni Bar Omega Bożena i Tomasz Konieczny
NIP: 2220007382
REGON: 271132668
Krótki opis działalności gospodarczej: usługi gastronomiczne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wielka Skotnica 13, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Tomasz Konieczny
Nr telefonu: 502 609 388
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon