Numer oferty: StPr/24/2324
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Szef produkcji ze znajomością technologii mięsa będzie odpowiedzialny za produkcję, system HACCP oraz zamówienia,
zarządzanie zespołem pracowników produkcyjnych, delegowanie obowiązków,
nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych,
stosowanie zasad GMP, GHP i BHP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.75
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30.0
Data rozpoczęcia: 07.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik małego przedsiębiorstwa w przemyśle przetwórczym
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- znajomość obsługi komputera
- kierowanie zespołem
- umiejętności stosowania standardów jakościowych HACCP, GMP i GHP
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : doświadczenie na podobnym stanowisku kierowniczym (technolog produkcji, kierownik produkcji) preferowane w branży mięsnej;
[Umiejętność 1] : Wykształcenie: minimum zawodowe-techniczne (technolog produkcji żywności),
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Plac Wolności 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Wiesława Mendel
Nr telefonu: 846383349
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV