Numer oferty: StPr/24/1023
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wąska 11, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Planowanie produkcji, sporządzanie zapotrzebowania na surowce, nadzorowanie procesów technologicznych zgodnie z procedurami, nadzór nad wykonaniem potraw w kuchni, nadzór pracy podległemu personelowi.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: DARIUSZ ŚWIĘS "DARK-PUB, HOTELIK"
NIP: 7381444788
REGON: 491782367
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wąska 11, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Mikosz
Nr telefonu: 530175358
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv