Numer oferty: StPr/24/0445
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 32-104 Posądza 128, powiat: proszowicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie wyrobów cukierniczych zgodnie z recepturą
Dbałość o czystość stanowiska pracy
Energiczne i pozytywne podejście do pracy
Dobra organizacja pracy
Przestrzeganie zasad standardów bezpieczeństwa żywności
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 22.07.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: premia 1100 zł
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: osoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV na adres : e.gawlowicz@bezgluten.pl,
Wymagania:
Mile widziane doświadczenie w pracy na takim samym lub podobnym stanowisku,
Praca w zespole i pod presją czasu,
Zdolności samoorganizacyjne, dokładność, sumienność i zdyscyplinowanie,
Dyspozycyjność ,
Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Gotowość do pracy w porze nocnej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: BEZGLUTEN spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
NIP: 6772226948
REGON: 35681782800000
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja artykułów spożywczych homogenizowanych i żywności dietetycznej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 32-104 Posądza 128, powiat: proszowicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ewa Gawłowicz
Nr telefonu: 12 626 58 08
E-mail: e.gawlowicz@bezgluten.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie do pracy, CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon