Numer oferty: StPr/24/0331
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 62-065 Grodzisk Wielkopolski, powiat: grodziski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca w kuchni w bursie szkolnej Akademii Warty Poznań
Przygotowywanie dań (śniadania, obiady, kolacje) dla zawodników Akademii
Wykonywanie różnych technik kulinarnych, takich jak smażenie, gotowanie, pieczenie, grillowanie, itp.
Planowanie menu w oparciu o dostępność sezonowych produktów i wytyczne trenerów
Zachowanie czystości i porządku w kuchni, w tym utrzymanie higienicznych standardów sanitarnych
Zarządzanie zapasami i zamawianie świeżych produktów
Monitorowanie i kontrolowanie jakości potraw, w tym odpowiednie doprawienie
Współpraca z innymi członkamii zespołu kuchennego, takimi jak pomocnicy kucharza, aby zapewnic płynny przebieg procesu przygotowania posiłków
Przestrzeganie wszystkich przepisów dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
Rozwiązywanie problemów kulinarnych, takich jak modyfikowanie receptur lub dostosowywanie się do określonych diet
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 do 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia: Stawka w zależności od umiejętności i doświadczenia.
Okres próbny, a potem umowa na czas nieokreślony.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- doświadczenie zawodowe min. 1 rok
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie w pracy jako pomoc kuchenna/kucharz min. 1 rok
Wykonywanie różnych technik kulinarnych, takich jak smażenie, gotowanie, pieczenie, grillowanie, itp.
Planowanie menu w oparciu o dostepność sezonowych produktów i wytyczne trenerów
Zachowanie czystości i porządku w kuchni, w tym utrzymanie higienicznych standardów sanitarnych
Zarządzanie zapasami i zamawianie świezych produktów
Monitorowanie i kontrolowanie jakości potraw, w tym odpowiednie doprawienie
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: FUNDACJA WARTA POZNAŃ
NIP: 7792505161
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: JANA SPYCHALSKIEGO 34, 61-553 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Bartosz Banaszak
Nr telefonu: 508 228 806
E-mail: b.banaszak@wartapoznan.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail