Numer oferty: StPr/24/0392
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 40-016 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obsługa klientów zgodnie ze standardami sprzedaży Piekarni Bindrich Sp. z o.o., - aktywna sprzedaż pieczywa i wyrobów cukierniczych, - dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz utrzymanie czystości - składanie zamówień produktów i ich weryfikacja, - obsługa kasy fiskalnej. Praca w nowootwartych sklepach w Bytomiu na ul. Dworcowej oraz Janty, przeszkolenie w innych sklepach w Bytomiu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 20.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie do uzgodnienia zależne od doświadczenia i umiejętności.
Praca na dwie zmiany wg grafiku, pon- sob 6-20, nd 8-16
Praca w Bytomiu, ul. Dworcowa lub Janty (otwarcie wrzesień/październik) przeszkolenie w innych sklepach w Bytomiu
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: sprzedawca w branży spożywczej
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok, mile widziane w branży piekarniczo-cukierniczej, książeczka sanepidowska, dyspozycyjność (praca w weekendy)
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIEKARNIA BINDRICH SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
NIP: 4980274380
REGON: 52272542000000
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Węglowa 3, 41-943 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Fabiańska
E-mail: iwonafabianska@piekarniabindrich.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt mailowy z CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail