Numer oferty: StPr/24/0667
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: MARKA Z JEMIELNICY 1, 45-952 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wsparcie w przygotowaniu i przeprowadzaniu prób technologicznych, wsparcie w opracowaniu i aktualizacji dokumentów technologicznych, receptur oraz instrukcji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), techniczne
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Umiejętność analizy i interpretacji wyników.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: NUTRICIA ZAKŁADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.
NIP: 7540335340
REGON: 530544729
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: MARKA Z JEMIELNICY 1, 45-952 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Oleksandr Boshtan
Nr telefonu: 774022218
E-mail: oleksandr.boshtan@danone.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon