Numer oferty: StPr/24/0400
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 34-340 Jeleśnia, powiat: żywiecki, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem, produkcją piekarniczą.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 13.06.2024
Wynagrodzenie brutto: od 7 800 PLN
Opis wynagrodzenia: - ruch ciągły
- godziny pracy zgodnie z czasem pracy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - produkcja piekarsko-ciastkarska
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: mile widziane wykształcenie z zakresu technologii żywności, doświadczenie w pracy na piekarni oraz w zarządzaniu zespołem i produkcją, umiejętność zarządzania ludźmi i kierowaniem produkcją piekarniczą.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "PILSKO"
NIP: 5530101059
REGON: 00035572000000
Krótki opis działalności gospodarczej: Sklepy spożywcze, piekarnia, karczma, hotel
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jana Kazimierza 1, 34-340 Jeleśnia, powiat: żywiecki, woj: śląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 604615267
E-mail: kadry@sthpilsko.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV lub skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail