Data dodania: 2024-05-10
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: HR HOSPITALITY IV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe
Znajomość języków: polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/05468
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Łączyny 5, 02-820 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie gościom usług na najwyższym poziomie;
- wdrażanie i koordynacja strategii sprzedaży zgodnie z polityką firmy;
- odpowiedzialność za jakość obsługi gości oraz budowanie długofalowych relacji.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 13.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
Zawód: kelner*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kelner* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie podstawowe. Co najmniej miesięczne doświadczenie zawodowe. Znajomość języka polskiego na poziomie B2.
Elastyczne godziny pracy w przedziale: 6:00-22:00. Możliwość podpisania umowy o pracę po okresie próbnym.
[Zgłoszenia: osobiste, tel. 601 626 061, e-mail: p.zawiszewski@warsawplaza.pl]
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: HR HOSPITALITY IV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5252994474
REGON: 527921812
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Łączyny 5, 02-820 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 601 626 061
E-mail: p.zawiszewski@warsawplaza.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail