Numer oferty: StPr/24/1909
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - umiejętność planowania jadłospisów ze zgłoszeniami wszystkich diet obowiązujących w Szpitalu,
- kontrola jakości produktów żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem i przydatnością do spożycia
- nadzór nad dokładnością sporządzania potraw wg zasad dietetyki, diet specjalnych oraz diet wymagających dokładności wagowej, kalorycznej, jakościowej oraz zgodnie z wskazówkami lekarza
- nadzór nad stanem sanitarno-epidemiologicznym pomieszczeń Kuchni, kuchenek oddziałowych oraz lodówek dla pacjentów zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej , Dobrej Praktyki Produkcyjnej , HACCP oraz wydawaniem potraw na oddziały szpitalne
- umiejętność analizy zagrożeń przy produkcji posiłków
- opracowywanie wskazówek dietetycznych chorym oraz organizowanie dla nich szkoleń
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 13.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 347 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: dietetyk
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Studia w zakresie dietetyki na kierunku przyporządkowanym do dyscypliny nauki medyczne, nauki farmaceutyczne, nauki o zdrowiu lub nauki o kulturze fizycznej w zakresie dietetyki, i uzyskanie co najmniej tytułu zawodowego licencjata
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Pirogowa w Łodzi
NIP: 7272307029
REGON: 47165853600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 42 636 76 11 wew.274
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny