Numer oferty: StPr/24/0452
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych; wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców; stosowanie receptur gastronomicznych; dobieranie surowców do sporządzania posiłków; przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw; panierowanie, obsmażanie i gotowanie; przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowych; porcjowanie i estetyczne układanie oraz dekorowanie potraw; używanie sprzętu naczyń i narzędzi gastronomicznych; przygotowywanie gotowych dań kuchni polskiej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 20.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie min. gimnazjalne, zasadnicze zawodowe/ średnie zawodowe preferowane gastronomiczne; staż pracy - 6 m-cy; komunikatywność, wysoka kultura osobista, chęć do pracy, dokładność w pracy, sumienność, uczciwość
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: usługi kateringowe
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Przybyłowicz
Nr telefonu: 183536307
E-mail: krgo@praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie