Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-31

Kucharz/kucharka w okręgowym ośrodku wychowawczym w warszawie falenicy - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2024-05-08
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: Okręgowy Ośrodek Wychowawczy w Warszawie Falenicy
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe

Numer oferty: StPr/24/05302

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1) przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny raport żywieniowy.
2) przyjmowanie z magazynu spożywczego produktów żywnościowych, właściwe ich przechowywanie i przygotowanie do spożycia.
3) posługiwanie się urządzeniami i maszynami gastronomicznymi zgodnie z instrukcjami obsługi.
4) przestrzeganie przepisów HACCAP i procedur Dobrej Praktyki Higienicznej podczas pracy w kuchni.
5) utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchennych (kuchnia, pomieszczenie zmywalni, obierak, magazyn podręczny) zgodnie z przepisami bhp i p.poż.

Praca w godzinach 6:00-16:00 oraz w niedzielę i święta zgodnie z harmonogramem.

Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie: 4242 zł brutto + 35% dodatek za trudną pracę + dodatek stażowy (5-20%).
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze branżowe
Uprawnienia:
  • doświadczenie w pracy w zespole

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie zasadnicze branżowe w zawodzie kucharz lub zasadnicze zawodowe i świadectwo czeladnicze/mistrzowskie w zawodzie kucharz, komunikatywność, dokladność, sumienność i dobra organizacja pracy, posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych; osoba, która nie była prawomocnie skazana za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe oraz nie toczy się przeciwko niej postępowanie karne lub postępowanie karne skarbowe w sprawie o umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe.

Zakres obowiązków:
1) przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny raport żywieniowy.
2) przyjmowanie z magazynu spożywczego produktów żywnościowych, właściwe ich przechowywanie i przygotowanie do spożycia.
3) posługiwanie się urządzeniami i maszynami gastronomicznymi zgodnie z instrukcjami obsługi.
4) przestrzeganie przepisów HACCAP i procedur Dobrej Praktyki Higienicznej podczas pracy w kuchni.
5) utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchennych (kuchnia, pomieszczenie zmywalni, obierak, magazyn podręczny) zgodnie z przepisami bhp i p.poż.

Praca w godzinach 6:00-16:00 oraz w niedzielę i święta zgodnie z harmonogramem.

Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Okręgowy Ośrodek Wychowawczy w Warszawie Falenicy
NIP: 9521262894
REGON: 000324725
Adres www: http://warszawa.zpisdn.gov.pl/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Szczepankowska
Nr telefonu: 22 872-91-75
E-mail: i.szczepankowska@warszawa.oow.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: https://oow-warszawa.bip.gov.pl/ogloszenia-o-prace/31495_ogloszenie-o-pracy.html
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-05-30 19:30:15
Komentarze
 
Polityka Prywatności