Numer oferty: StPr/24/1869
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków z podziałem na diety
- dbałość o czystość i estetykę miejsc pracy
-organizowanie pracy osobom podległym - pomoc kuchni
- obsługa stołówki
- prowadzenie dokumentacji
- wydawanie posiłków na oddziały szpitalne ( w tym catering na inny szpital)
- zachowanie odpowiednich gramatur i receptur
- współpraca z dietetykiem
- odpowiedzialność za wykonanie czynności
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 07.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 275 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Książeczkę do celów epidemiologiczno-sanitarnych
Osoba posiadająca wykształcenie gastronomiczne lub kurs Kucharz/Kucharki. Wymagamy również aktualną książeczkę epidemiologiczno-sanitarnych.
Umiejętność pracy pod nadzorem czasu pracy w zespole, organizowanie pracę sobie i innym, kreatywność
znajomość podstawowych zasad HACCP
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Pirogowa w Łodzi
NIP: 7272307029
REGON: 47165853600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wólczańska 191/195, 90-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 42 636 76 11
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon