Numer oferty: StPr/24/05140
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z obowiązującymi procedurami, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi procedurami firmy i ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 152.0
Data rozpoczęcia: 06.05.2024
Data zakończenia: 30.04.2027
Wynagrodzenie brutto: od 25,25 PLN
Opis wynagrodzenia: równoważny system czasu pracy, zmienne godziny pracy
nie mniej niż 152 godz./pracy/mies.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- Obsługa kas fiskalnych
- Obsługa terminala kart płatniczych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; 2 miesiące doświadczenia w pracy w gastronomii; umiejętność obsługi kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych; umiejętność sporządzania zamówień.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: CAZ - Centrum Aktywizacji Zawodowej
Nr telefonu: +48 22 391 13 00
E-mail: DoradcaKlienta@up.warszawa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie