Numer oferty: StPr/24/0566
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Monitorowanie punktów krytycznych i kontrolnych systemu HACCP (CCP/CP) praca na stanowiskach związanych z: produkcją przetwórczą, pakowaniem produktów, konfekcją i pakowaniem mięs; elementowaniem, wycinaniem, trybowaniem, doczyszczaniem mięs; zawieszaniem żywego drobiu; obsługą maszyn i urządzeń produkcyjnych; wykonywanie innych poleceń zleconych przez przełożonego, inne zadania pokrewne.
Godziny pracy 6:14, 14:22, 22-6.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: pierwsza umowa zawarta będzie na czas określony, kolejna na czas nieokreslony
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali masarze, robotnicy w przetwórstwie ryb i pokrewni
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji.
Pierwsza umowa zawarta będzie na czas określony , kolejna na czas nieokreslony.
Posiadanie orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Informacje dodatkowe o warunkach pracy: praca w niskich temperaturach, wymuszona pozycja ciała, praca w nocy, praca w weekendy i święta.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Piłsudskiego 64b, 10-450 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Monika Świderska
Nr telefonu: 895372842
E-mail: m.swiderska@olsztyn.mup.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -