Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-29

Kucharz k/m - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2024-04-29
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/05033

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharza sekcji zimnej - przystawki, desery oraz pomoc pizzaiolo.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 29.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 400 PLN
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania: co najmniej miesięczne doświadczenie zawodowe, komunikatywna znajomość języka polskiego.

Praca zadaniowa w wybrane dni miesiąca w godz.: 10:00-22:00.

[Zgłoszenia: e-mail: forno.powisle@gmail.com, tel.: 883 052 520].

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 1133073688
REGON: 523330830
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Topiel 12, 00-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 883 052 520
E-mail: forno.powisle@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po ustaleniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-05-17 23:15:22
Komentarze
 
Polityka Prywatności