Data dodania: 2024-04-26
Dodane przez: Gdański Urząd Pracy
Pracodawca: Filip Wójcikiewicz HLT
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/3927
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Targ Rybny 1, 80-838 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wykonywanie ciast, deserów obowiązujących w karcie restauracyjnej i ofercie hotelu oraz zamówionych przez klientów konferencyjnych i bankietowych
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 168.0
Data rozpoczęcia: 30.04.2024
Data zakończenia: 29.04.2027
Wynagrodzenie brutto: od 5 712 PLN
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętność przygotowania i wykonania ciast i deserów
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Filip Wójcikiewicz HLT
NIP: 5871169377
REGON: 192945295
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Targ Rybny 1, 80-838 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Gdańsk HLT FWójcikiewicz
Nr telefonu: 58 778 71 57
E-mail: monika.melcer@hilton.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail