Numer oferty: StPr/24/0459
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 3-go Maja 4, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchnii polskiej i pizzy. Sporządzanie dań zgodnie z normami jakościowymi określonymi przez HACCAP
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: od 4242,00 zł brutto do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, wymagane 3 lata stażu na stanowisku kucharz. Przygotowywanie dań kuchnii polskiej i pizzy. Sporządzanie dań zgodnie z normami jakościowymi określonymi przez HACCAP.Wynagodzenie od 4242,00 zł. brutto do uzgodnienia.Praca na jedną zmianę od 10.00 do 18.00.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: MARBI MARLENA BIENIASZ-BARTMAN
NIP: 8151169474
REGON: 691754070
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 3-go Maja 4, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marlena Bieniasz Bartman
Nr telefonu: 607 628 917
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon