Numer oferty: StPr/24/0254
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Tartak Brzózki, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie wstępne i obróbka surowców spożywczych, przygotowywanie dań kuchni zimnej (kanapki, przekąski, na potrzeby przerw kawowych) oraz gorącej (dania obiadowe do gorących bufetów) zgodnie z różnorodnymi zamówieniami i wymaganiami harmonogramów sporządzonych na potrzeby zorganizowanych grup gości biznesowych
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 28,1 PLN
Opis wynagrodzenia: zł brutto / godz.
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- gotowanie potraw dietetycznych
- doświadczenie w pracy w zespole
- komunikatywność, kreatywność, samodzielność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : obsługa różnorodnych urządzeń małego i dużego AGD
[Umiejętność 1] : znajomość nowoczesnych technik gotowania
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: założono kartę pracodawcy
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Limanowskiego 45, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Joanna Kępka
Nr telefonu: 468553812
E-mail: joanna.kepka@pup-zyrardow.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.