Numer oferty: StPr/24/0843
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
PRACA W DZIALE ŻYWENIA, TWORZENIE HARMONOGRAMÓW PRACY PERSONELU DZIAŁU, OCENA ORGANOLEPTYCZNA WYDAWANYCH POSIŁKÓW, TWORZENIE PLANU PORZĄDKÓW, WYPEŁNIANIE DOKUMENTACJI HACCP, PRZYGOTOWYWANIE ZAPROWIANTOWANIA, ZAMAWIANIANIE SPECJALISTYCZNYCH ŚRODKÓW CHEMICZNYCH DO CZYSZCZENIA POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH, WERYFIKOWANIE NA BIEŻĄCO STANU SANITARNEGO POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- biegła obsługa komputera (internet, Microsoft Office)
- orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Instytut Medyczny im.Jana Pawła II
NIP: 8513158590
REGON: 321141806
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Rydzyńska
E-mail: mrydzynska@insmed.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail