Numer oferty: StPr/24/0446
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 29 Listopada 21, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Sporządzanie dań obiadowych zgodnych z normami jakościowymi określonymi przez HACCP, BHP i zaleceniami Sanepidu.
Wydawanie obiadów w ustalonych porach.
Tworzenie i przechowywanie próbek obiadowych.
Dbanie o stan żywieniowy zaplecza.
Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP.
Wykonywanie zaleceń terenowych stacji Sanepidu.
Współpraca z intendentką w planowaniu jadłospisu.
Dbanie o odpowiednie zagospodarowanie odpadów poprodukcyjnych i pokonsumpcyjnych.
Ustalanie na bieżąco zakresu czynności pomocy kuchennej.
Wykonywanie innych poleceń zgłoszonych przez dyrektora szkoły.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 21.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Wymagane wykształcenie śrdnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe, conajmniej 4 lata doświadczenia jako kucharz, tytuł mistrza w zawodzie małej gastronomii.
Praca na okres próbny 3 m-ce. Wynagrodzenie: 4 242,00zł.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe
- średnie zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane wykształcenie śrdnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe, conajmniej 4 lata doświadczenia jako kucharz, tytuł mistrza w zawodzie małej gastronomii.
Praca na okres próbny 3 m-ce. Wynagrodzenie: 4 242,00zł.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 3 IM.10 PUŁKU STRZELCÓW KONNYCH W ŁAŃCUCIE
NIP: 8151098053
REGON: 000803058
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 29 Listopada 21, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dominika Tympalska
Nr telefonu: 17 225 24 34
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Termin: 515 122 281