Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-23

Cukiernik (warszawa-śródmieście) k/m - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2024-04-23
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: NOWEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/04767

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Chmielna 19, 00-021 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- opracowywanie receptur nowych produktów i rozwój aktualnej oferty przygotowanie deserów i sosów
- planowanie i składanie zapotrzebowania na surowce dbanie o dobrą jakość i wygląda wyrobów
- dbanie o czystość i właściwy wygląd lokalu - raportowanie przełożonemu informacji o zauważonych nieprawidłowościach, uwagach klientów lub problemach z asortymentem

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 23.04.2024
Data zakończenia: 22.07.2024
Wynagrodzenie brutto: od 8 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Cukiernik* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Wymagania pożądane

Uprawnienia:
  • Piekarnictwo
  • Cukiernictwo

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (piekarnictwo, cukiernictwo). Umiejętności: kreatywność, znajomość trendów, umiejętność obliczania zużycia surowców i półproduktów. Co najmniej 2 lata doświadczenia zawodowego. Dobra znajomość języka polskiego.

Obowiązki:
- opracowywanie receptur nowych produktów i rozwój aktualnej oferty przygotowanie deserów i sosów
- planowanie i składanie zapotrzebowania na surowce dbanie o dobrą jakość i wygląda wyrobów
- dbanie o czystość i właściwy wygląd lokalu - raportowanie przełożonemu informacji o zauważonych nieprawidłowościach, uwagach klientów lub problemach z asortymentem.

Praca w godzinach: 6:00-14:00

[Zgłoszenia: e-mail: m.byczot@nowel.com.pl, tel. 664 471 733]

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: NOWEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5223065536
REGON: 364732592
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Chmielna 19, 00-021 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 664 471 733
E-mail: m.byczot@nowel.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-05-06 23:15:19
Komentarze
 
Polityka Prywatności