Numer oferty: StPr/24/0424
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Główna 201, 43-430 Skoczów, powiat: cieszyński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie kuchnią w restauracji, organizowanie karty menu, tworzenie potraw, ogólne zainteresowanie gotowaniem
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 33 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- przygotowywanie posiłków
- kucharz
- umiejętność przygotowywania posiłków (gotowanie)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: B1 - średnio zaawansowany
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Restauracja Kasztanka Dariusz Nowok
NIP: 6342941022
REGON: 381881181
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Główna 201, 43-430 Skoczów, powiat: cieszyński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Szalbot
Nr telefonu: 506036972
E-mail: restauracjakasztanka@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail