Numer oferty: StPr/24/04478
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Francuska 12, 03-906 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych,
- rozkładanie naczyń i sprzętów kuchennych na wyznaczone miejsca,
- dbanie o dobry stan urządzeń zmywających i porządek na zapleczu,
- segregacja i wyrzucanie śmieci,
- przestrzeganie standardów dotyczących czystości kuchni
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 16.04.2024
Data zakończenia: 16.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: zmywacz naczyń
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Zmywacz naczyń (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Praca w godzinach: zgodnie z grafikiem - w systemie 2 dni pracy/2 dni wolne.
Wymagania: wykształcenie gimnazjalne, co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego, samodzielność, obowiązkowość, dobra znajomość języka polskiego.
Obowiązki:
- zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych,
- rozkładanie naczyń i sprzętów kuchennych na wyznaczone miejsca,
- dbanie o dobry stan urządzeń zmywających i porządek na zapleczu,
- segregacja i wyrzucanie śmieci,
- przestrzeganie standardów dotyczących czystości kuchni
[Zgłoszenia: e-mail: m.byczot@nowel.com.pl]
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: NOWEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5223065536
REGON: 364732592
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Francuska 12, 03-906 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: m.byczot@nowel.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail