Data dodania: 2024-04-16
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: NOWEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków: polski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/04466
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Francuska 12, 03-906 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- opracowywanie receptur nowych produktów i rozwój aktualnej oferty przygotowanie ciast oraz kwasów
- prowadzenie ciasta (wyrabianie/ formowanie/garowanie/wypiekanie) zgodnie z recepturą
- planowanie i składanie zapotrzebowania na surowce odpiek wyrobów gotowych (mrożonych)
- dbanie o dobrą jakość i wygląda wyrobów dbanie o czystość i właściwy wygląd lokalu
- raportowanie przełożonemu informacji o zauważonych nieprawidłowościach, uwagach klientów lub problemach z asortymentem.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 16.04.2024
Data zakończenia: 16.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: piekarz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Piekarz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- polski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Cukiernictwo
- Piekarnictwo
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Praca w godzinach: 05:00-13:00
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (piekarnictwo/cukiernictwo), co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego, kreatywne podejście do pracy, dobra znajomość języka polskiego.
Obowiązki:
- opracowywanie receptur nowych produktów i rozwój aktualnej oferty przygotowanie ciast oraz kwasów
- prowadzenie ciasta (wyrabianie/ formowanie/garowanie/wypiekanie) zgodnie z recepturą
- planowanie i składanie zapotrzebowania na surowce odpiek wyrobów gotowych (mrożonych)
- dbanie o dobrą jakość i wygląda wyrobów dbanie o czystość i właściwy wygląd lokalu
-raportowanie przełożonemu informacji o zauważonych nieprawidłowościach, uwagach klientów lub problemach z asortymentem
[Zgłoszenia: e-mail: m.byczot@nowel.com.pl]
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: NOWEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5223065536
REGON: 364732592
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Francuska 12, 03-906 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: m.byczot@nowel.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail