Numer oferty: StPr/24/1625
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni regionalnej w oparciu o oryginalne przepisy, półprodukty i przyprawy
- godziny pracy: 8-12, 12-16 lub 16-20
- praca stojąca w wysokich temperaturach
- pracodawca pokrywa koszty zakwaterowania i wyżywienia
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Data rozpoczęcia: 19.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLN
Opis wynagrodzenia: /h
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej
znajomość oryginalnych półproduktów i przepisów kuchni regionalnej (orientalnej)
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Monika Nowak
Nr telefonu: 422516542
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie