Numer oferty: StPr/24/1529
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie urządzeń linii produkcyjnej, naważanie, dozowanie surowców,
kontrola procesów technologicznych, przyzbrojenia maszyn, ustawianie parametrów maszyny, kontrola wilgotności i temperatury produktów, raportowanie.
Praca na trzy zmiany 6-14-22-6
Umowa o pracę na czas określony
Kontakt z pracodawcą: tel. 501039282
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 16.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 600 do 5 400 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- podstawowa obsługa komputera
- umiejętność zastosowania zasad HACCP
- Praca w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie podstawowe,
doświadczenie pracy na produkcji w branży spożywczej min. 6 miesięcy
doświadczenie przy maszynach przemysłu spożywczego,
umiejętność zastosowania zasad HACCP,
podstawowa obsługa komputera, praca w zespole
Rozpoczęcie pracy od zaraz, aktualna książeczka sanepidowska, dyspozycyjność, znajomość branży
spożywczej.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: DIJO BAKING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 9131002458
REGON: 93046706300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Adriana Kuzaj
Nr telefonu: 501039282
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon