Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-04-22

Młodszy kucharz - Biała Podlaska, lubelskie

Data dodania: 2024-04-16
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej
Pracodawca: Nadbużański Oddział Straży Granicznej w Chełmie
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe

Numer oferty: StPr/24/0768

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Dokudowska 19, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem i pobranym prowiantem na cały dzień, właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych potraw, porcjowanie i wydawanie potraw, dbałość o jakość i ilość przyrządzanych posiłków, pobieranie z magazynu produktów żywnościowych,
dbałość o należyty stan sanitarno - higieniczny wytwarzanych potraw, sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych zgodnie z wymogami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej systemu HACCP, pobieranie próbek żywności, właściwe jej oznakowanie i przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami

(godziny pracy według harmonogramu czasu pracy)

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: /+dodatek stażowy w przypadku posiadania co najmniej 5 - letniego udokumentowanego stażu pracy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: brak przeciwskazań zdrowotnych do pracy przy żywieniu zbiorowym: posiadanie orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno - epidemiologicznych lub gotowość do wykonania badań w celu wydania ww. orzeczenia, dyspozycyjność - praca w systemie dwuzmianowym, umiejętność pracy w zespole, wymagania dodatkowe: doświadczenie zawodowe w gastronomii

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Nadbużański Oddział Straży Granicznej w Chełmie
NIP: 5631565688
REGON: 110120561
Krótki opis działalności gospodarczej: Bezpieczeństwo państwa, porządek i bezpieczeństwo publiczne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Trubakowska 2, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Joanna Łakota
Nr telefonu: 82 568 53 39
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: DOKUMENTY NIEZBĘDNE:
Cv, list motywacyjny, kopia dokumentu potwierdzającego posiadane wykształcenie, kopia orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznego - w przypadku posiadania przez kandydata/kandydatkę ww. dokumentu, oświadczenie o niewspółpracowaniu z organami bezpieczeństwa w latach 1944-1990 (nie dotyczy kandydatów/kandydatek urodzonych 1 sierpnia 1972r. lub później)

DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA DODATKOWE:
kopia dokumentu potwierdzającego posiadane doświadczenie w gastronomii, oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych zawartych w dokumentach aplikacyjnych - jeżeli w zakresie tych danych są szczególne kategorie danych, o których mowa w art. 9 ust.1 RODO,


Dokumenty należy złożyć do dnia 22.04.2024r. Decyduje data stempla pocztowego/osobistego dostarczenia ofert do urzędu.

MIEJSCE SKŁADANIA DOKUMENTÓW:
Nadbużański Oddział Straży Granicznej
ul. Trubakowska 2
22-100 Chełm
Dokumenty należy przesyłać pocztą na wyżej wymieniony adres lub składać osobiście w Kancelarii Jawnej Komendy Oddziału pod ww adresem w godz. 7.30-10.00 i 12.30-15.00 w dni robocze.

Wzór oświadczeń dostępny jest pod adresem http://www.nadbuzanski.strazgraniczna.pl w zakładce Praca->Pracownicy cywilni->Oświadczenie dla kandydatów do pracy poza korpusem służby cywilnej

Techniki/metody naboru: weryfikacja formalna nadesłanych ofert, rozmowa kwalifikacyjna.



Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon

data ostatniej modyfikacji: 2024-04-20 13:15:22
Komentarze
 
Polityka Prywatności