Numer oferty: StPr/24/0391
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 34-222 Zawoja, powiat: suski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej. Zarządzenie osobami na stanowisku pomocy kuchennej. Sporządzanie list zakupowych. Wydawanie posiłków. Praca wymaga zamieszkania na czas zmiany w pracy. Zapewniamy zakwaterowanie i wyżywienie.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 15.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe: 1 rok,
System czasu pracy: 7/7 siedem dni pracy, siedem dni wolnego,
Praca wymaga zamieszkania na czas zmiany w pracy. Zapewniamy zakwaterowanie i wyżywienie.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SCHRONISKO GÓRSKIE PTTK MARKOWE SZCZAWINY S.C.
NIP: 5521714176
REGON: 122726290
Krótki opis działalności gospodarczej: schronisko górskie
Adres www: www.markoweszczawiny.pttk.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu: Katarzyna Marek
Nr telefonu: 505 951 561
E-mail: markoweoffice@op.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: ,
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail