Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-31

Pizzer (piekarz do wypieku pizzy) - Chełm, lubelskie

Data dodania: 2024-04-11
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Pracodawca: Kozak s.c. Jacek Kozak & Mirosław Kozak
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Numer oferty: StPr/24/0757

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Reformacka 7, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie ciasta do pizzy, sporządzanie pizzy różnymi technikami.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 11.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Praca na dwie zmiany: I zmian: 10.00-18.00, II zmiana: 15.00-23.00.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pizzer
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • przygotowywanie pizzy

Wymagania pożądane

Zawody:
  • Pizzer
Wykształcenie:
  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku.

KONTAKT W SPRAWIE OFERTY PRACY:
- osobisty: z CV w Restauracji KOZAK - Chełm, ul. Reformacka 7 w godz. 12.00-17.00.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Kozak s.c. Jacek Kozak & Mirosław Kozak
NIP: 5631849747
REGON: 110187938
Krótki opis działalności gospodarczej: pizzeria
Adres www: www.kozak.chelm.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Reformacka 7, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście

data ostatniej modyfikacji: 2024-05-17 23:15:17
Komentarze
 
Polityka Prywatności