Numer oferty: StPr/24/0365
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: prowadzenie kuchni śląskiej podczas imprez okolicznościowych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 10.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 do 4 300 PLN
Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie do negocjacji: podstawa + premia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- aktualna książeczka sanepidowska lub gotowość (możliwość) jej wyrobienia;
- doświadczenie praktyczne i/lub wykształcenie branżowe
- chęci do pracy
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: jeżeli będzie osoba z wykształceniem podstawowym bez wykształcenia gastronomicznego to wtedy jest wymagane doświadczenie praktyczne na stanowisku kucharza
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Opolska 19, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Karina Grudziecka-Polowy
Nr telefonu: 323497101
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie, cv