Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-04-26

Pracownik restauracji typu fast-food - Gdańsk, pomorskie

Data dodania: 2024-04-10
Dodane przez: Gdański Urząd Pracy
Pracodawca: KING FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/24/3311

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Chmielna 72/4, 80-742 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca w restauracji szybkiej obsługi, przyjmowanie i realizowanie zamówień, smażenie frytek, krojenie mięsa typu kebab, podgrzewanie potraw, obsługa klientów wg określonych standardów, dbanie o czystość w sali jadalnej, obsługa terminala kart płatniczych.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Data zakończenia: 30.04.2027
Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLN
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Mile widziana znajomość podstaw kuchni tureckiej
system czasu pracy dwuzmianowy; praca w dni wolne: tak; system wynagrodzenia godzinowy; godzinny pracy: od 10:00 do 24:00.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: KING FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5223006232
REGON: 146669715
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: OŻAROWSKA 28/30, 05-850 Duchnice, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Petrychenko
Nr telefonu: 603885993
E-mail: a.petrychenko@legalinpoland.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-04-26 13:15:18
Komentarze
 
Polityka Prywatności