Numer oferty: StPr/24/0432
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Pyskowicka 16, 41-807 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów produkcyjnych i opracowywanie dokumentacji, opracowywanie i weryfikacja receptur produkcyjnych, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjno-technologicznych, współpraca z jednostkami badawczymi
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 10.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 384,35 PLN
Opis wynagrodzenia: (od 4000 zł netto)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności lub pokrewne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności lub pokrewne, umiejętność prowadzenia dokumentacji technicznej, zdolności organizacyjne, znajomość zagadnień i procesów technologicznych, język angielski komunikatywny
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ANADOLU MEAT PRODUCTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6482811006
REGON: 522763082
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Pyskowicka 16, 41-807 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 531 995 804
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt osobisty lub telefoniczny, Godziny : 9.00 - 15.00