Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-05-09

Kucharz - Śmiłowo, wielkopolskie

Data dodania: 2024-04-10
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Pracodawca: Zakład gastronomiczny "u Doroty" Dorota Pawłowska

Numer oferty: StPr/24/0401

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Pilska 2, 64-810 Śmiłowo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, wydawanie potraw - kuchnia polska.
Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 3 m-ce, zatrudnienie od zaraz, jedna zmiana pn. - ndz. w godz. 09:00 - 21:00 (2/2).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 09.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
  • średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wyksztalcenie min. zasadnicze zawodowe - kucharz lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza, badania do celów sanitarno - epidemiologicznych lub gotowość do ich wykonania

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Zakład gastronomiczny "u Doroty" Dorota Pawłowska
NIP: 7640101920
REGON: 570017128
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Pilska 2, 64-810 Śmiłowo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Pawłowska
Nr telefonu: 605 248 725
E-mail: udoroty65@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania

data ostatniej modyfikacji: 2024-04-26 23:15:16
Komentarze
 
Polityka Prywatności