Numer oferty: StPr/24/0644
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Jana 33, 43-220 Bojszowy, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Do obowiązków kucharza w stołówce szkolnej należy dbanie o zdrową dietę uczniów oraz taką organizację przestrzeni kuchni szkolnej, która pozwoli na sprawne przygotowanie oraz wydanie posiłków dla dzieci w krótkim czasie obiadowej przerwy.
*praca w systemie 1-zmianowym od 07:00 do 15:00
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 450,4 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie zawodowe o profilu gastronomicznym, mile widziane wykształcenie średnie zawodowe, wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; mile widziane doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku kucharz-szef kuchni; znajomość różnych technik przygotowywania posiłków, umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego oraz oceny jakości produktów, znajomość zasad przechowywania żywności oraz przyrządzania dań na zimno i gorąco; ponadto: umiejętność dobierania składników, układania menu, znajomość smaków i składu produktów.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA IM.WILHELMA GAWLIKOWICZA W BOJSZOWACH
NIP: 6462484171
REGON: 000725915
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jana 33, 43-220 Bojszowy, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Aleksandra Bereza-Sosna
Nr telefonu: 32 218 91 22
E-mail: sekretariat@spbojszowy.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV - życiorys zawodowy wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 07:00-15:00