Numer oferty: StPr/24/0278
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: TRAUGUTTA 90, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wypiekanie pizzy.
Obsługa urzadzeń do produkcji pieczywa.
Przygotowywanie surowców.
Wyrabianie ciasta.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.04.2024
Data zakończenia: 08.07.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do 5 300 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie do ustalenia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pizzer
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
- zasadnicze branżowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Chęc wyrobienia książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych.
Mile widziane doświadczenie w gastronomii.
Możliwość przyuczenia do zadań na stanowisku.
Praca w weekendy do uzgodnienia.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c.
NIP: 6671766749
REGON: 360968197
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracje i inne placówki gastronomiczne.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: TRAUGUTTA 90, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Robert Siankiewicz
Nr telefonu: 720 826 006
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Oferta skierowana również do osób z Ulrainy.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon