Numer oferty: StPr/24/0244
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 66-520 Mierzęcin 1, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: wykonywanie poleceń szefa kuchni
dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań
właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi
współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni
pilnowanie świeżości używanych produktów
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 04.04.2024
Data zakończenia: 03.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 30 PLN
Opis wynagrodzenia: 30 zł/h * 160 h/miesięcznie
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 1] : doświadczenie na podobnym stanowisku - 3 lata
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PAŁAC MIERZĘCIN NOVOL SP. Z O.O. SP. JAWNA
NIP: 5992735195
REGON: 211198007
Krótki opis działalności gospodarczej: usługi gastronomiczne i hotelowe
Adres www: www.palacmierzecin.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 66-520 Mierzęcin 1, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Paweł Salamon
Nr telefonu: 600179130
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon