Numer oferty: StPr/24/0162
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.04.2024
Data zakończenia: 08.04.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 do 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: godziny pracy 14-22
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie minimum podstawowe, umiejętność gotowania, książeczka zdrowia SANEPID mile widziana
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Ks. Jerzego Popiełuszki 14, 41-940 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Michlik
Nr telefonu: 322886973
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt ze skierowaniem z PUP