Numer oferty: StPr/24/0455
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: FRYDERYKA CHOPINA 9, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Prace związane z produkcją chleba, oraz pieczywa drobnego, obsługa pieca, werkowanie i obrabianie chleba i bułek.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.04.2024
Data zakończenia: 01.07.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Godziny pracy:
21.00 - 05.00
14.00 - 22.00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: piekarz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Piekarz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Praca na podobnym stanowisku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KONINIE
NIP: 6650001059
REGON: 00107481600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: FRYDERYKA CHOPINA 9, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Emilia Sochacka
Nr telefonu: 632420232
E-mail: sekretariat@spolem-konin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail