Numer oferty: StPr/24/0761
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Łąkowa 6, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca na dziale kiełbas i wędzonek polega na nadziewaniu, okręcaniu i zawieszaniu kiełbas oraz na zawieszaniu różnego rodzaju wędzonek (jeżeli tego nie umiesz , nauczymy Cię)
Praca na dziale przygotowania farszów i pasztetów polega na gotowaniu surowców do pasztetów i salcesonów, kręceniu mięsa i mieszaniu farszów do kiełbas (jeżeli tego nie umiesz , nauczymy Cię)
Jednozmianowy system pracy.
Od poniedziałku do piątku w godzinach 06.00-14.00
Możliwość pracy w godzinach nadliczbowych płatnych pierwsze dwie godziny +50% do stawki a następne +100% stawki
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 22.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 384 do 6 117 PLN
Opis wynagrodzenia: Podstawa netto (na rękę w przypadku osób znających się na produkcji) : 4000 zł na rękę (netto)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik rozbioru mięsa
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Oczekujemy: sumienności, pracowitości, zaangażowania, punktualności
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD MIĘSNY "KABO" A. BOROWIK, W. CIBOROWSKI, M. GRYGORUK SPÓŁKA JAWNA
NIP: 5420205444
REGON: 05050479900000
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja konserw, przetworów z mięsa, podrobów mięsnych i krwi
Adres www: www.kabo.com.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Łąkowa 6, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Wojciech Ciborowski
Nr telefonu: 609657018
E-mail: wojtek@kabo.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail