Numer oferty: StPr/24/0355
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Niepodległości 14, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę przyrządzonych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, ocenianie świeżości używanych produktów, dbanie o porządek na stanowisku pracy, dbanie o należyty stan techniczny narzędzia pracy i wyposażenia stanowiska pracy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 22.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie gastronomiczne lub zawodowe z zamiłowaniem do gotowania, punktualność, kreatywność, pracowitość, umiejętność: dbania o estetykę przyrządzonych dań, gospodarowania produktami, oceniania jakości produktów, przygotowywania posiłków, ustalania menu, pracy w zespole
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Sztuka Smaku Adam Rudnicki
NIP: 8961095253
REGON: 020681160
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Niepodległości 14, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 782 265 625
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon