Numer oferty: StPr/24/0645
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Poznańska 53, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - znajomość zasad wypieku pieczywa,
- przygotowanie ciasta do wyrobu pieczywa zgodnie z recepturą,
-ważenie i dzielenie ciasta na kęsy,
- wypiek pieczywa,
- dbanie o jakość i świeżość wypiekanych produktów,
- obsługa maszyn piekarniczych,
- wykonywanie czynności zleconych przez kierownika Piekarni.
Godzina zakończenia pracy: 3:00
Praca na okres próbny: po okresie próbnym zatrudnienie według KP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 8 000 PLN
System wynagradzania: Prowizyjny
Zawód: piekarz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- doświadczenie w pracy w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - badania do celów sanitarno- epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzienia Spożywców w Słupsku
NIP: 8390410140
REGON: 001033964
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Miłoszewska
Nr telefonu: 512900958
E-mail: kadry@pss.slupsk.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail