Numer oferty: StPr/24/0494
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Usługowa 1, 84-240 Reda, powiat: wejherowski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - odpowiedzialność za realizacje planów produkcyjnych
- obliczanie food costu
- inwentaryzacja żywności
- organizacja pracy zespołu
- kontrola stanów magazynowych
- odpowiedzialność za stan techniczny maszyn
- zarządzanie zespołem
Praca w godz. 7-15, 16-24.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2024
Wynagrodzenie brutto: od 31 PLN
Opis wynagrodzenia: System wynagradzania: godzinowy
Zawód: pozostali szefowie kuchni i organizatorzy usług gastronomicznych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: zarządzanie
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - wymagane doświadczenie
- dyspozycyjność w weekendy
- gotowość do pracy w obniżonej temperaturze
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: GASTRO MAGAZYN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5882446975
REGON: 38264600000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Usługowa 1, 84-240 Reda, powiat: wejherowski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 533-133-453
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-16