Numer oferty: StPr/24/0256
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - nadzór nad jakością procesu produkcyjnego,
- ciągłe doskonalenie procesu produkcji zgodnie
z wymogami jakościowymi i systemowymi,
- przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji
jakościowej,
- czynny udział w audytach wewnętrznych, monitorowanie,
analizowanie i raportowanie wyników jakościowych,
- analizowanie niezgodności,
- inicjowanie działań korygujących i zapobiegawczych oraz
koordynowanie wdrażania tych działań,
- rozpatrywanie reklamacji i wprowadzanie planów
naprawczych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 21.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 650 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- bardzo dobra znajomość języka angielskiego
- bardzo dobra znajomość programów pakietu MS Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - preferowane wykształcenie wyższe o kierunku Zarządzania Jakością/Technologia Żywności/Towaroznawstwo lub wykształcenie średnie z minimum
2 -letnim doświadczeniem w Dziale Jakości,
- pozostałe warunki pracy do uzgodnienia,
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
NIP: 6172148186
REGON: 300459077
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ewa Kozłowska
Nr telefonu: 885 580 449
E-mail: praca@zmb.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -CV,
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail