Numer oferty: StPr/24/0234
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 37-430 Jeżowe 560E, powiat: niżański, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Rozwój i utrzymanie systemów zarządzania jakością i żywności BRC i IFS oraz standardów i norm Klientów.
Udział w audytach certyfikujących i audytach Partnerów biznesowych.
Opracowywanie i nadzorowanie dokumentacji systemowej.
Opracowywanie i nadzór nad dokumentacja produktową i technologiczną.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i analizowanie przyczyn źródłowych niezgodności.
Nadzór nad realizacją działań korygujących i naprawczych.
Rozpatrywanie reklamacji , ustalanie ich przyczyn, raportowanie wyników działań reklamacyjnych.
Przeprowadzanie szkoleń pracowników w zakresie obowiązujących systemów jakościowych.
Opracowywanie raportów wskaźników jakościowych.
Nadzór nad sprzętem kontrolo pomiarowym.
Bieżące kontrolowanie procesów technologicznych i raportowanie stwierdzonych odchyleń jakościowych.
Kontrolowanie higieny stanowisk i dopuszczanie linii produkcyjnych do produkcji.
Zwalnianie opakowań do produkcji i wyrobów gotowych do dystrybucji.
Zlecanie badań środowiska pracy, produktu, analizowanie wyników badań.
Współpraca z innymi działami w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności.
Firma zapewnia:
Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę.
Atrakcyjne wynagrodzenie 6 000 8 000 zł brutto. Możliwość rozwoju zawodowego.
Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 do 8 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania pracodawcy:
Wykształcenie wyższe kierunkowe- Technologia żywności, biotechnologia żywności lub pokrewne
Doświadczenie na analogicznym stanowisku w branży FMCG (preferowane doświadczenie w branży spożywczej/ farmaceutycznej/ kosmetycznej)
Praktyczna wiedza dotycząca wymagań systemów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności/, BRC, IFS, oraz znajomość wymagań systemu HACCP
Samodzielność w wykonywanych zadaniach
Zdolność organizowania czasu pracy i ustalania priorytetów zadań
Znajomość przepisów polskiego i unijnego prawa żywnościowego
Dobra znajomość j. angielskiego
Mile widziane uprawnienia audytora wewnętrznego
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIEKARNIA GALICYJSKA SP. Z O.O.
NIP: 8652400178
REGON: 180021904
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Chwałka
Nr telefonu: 504942036
E-mail: chwalka.katarzyna@piekarniagalicyjska.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt na adres e-mail: chwalka.katarzyna@piekarniagalicyjska.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail