Numer oferty: StPr/24/1132
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Dokerska 5, 54-142 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wykonywanie poleceń szefa kuchni wynikających z codziennego podziału prac ; Przestrzeganie obowiązujących przepisów sanitarnych i systemu HACCP
w trakcie wykonywanych czynności; Sporządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia zbiorowego; Przestrzeganie gramatury i jakości przyrządzanych potraw;
Wykonywanie obróbki wstępnej ( mycie, czyszczenie, obieranie) warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków; Zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem;
Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych posiłków; Dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością;
Porcjowanie i wydawanie na grupy dziecięce posiłków o wyznaczonych godzinach.
Praca w godzinach 6:00-14:00.
Kontakt z pracodawcą: kadry@wzz.wroc.pl lub 71 718 62 50.
Oferta pracy dostępna w sali G.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 26.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie zas. branżowe, staż pracy 1 rok
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: WROCŁAWSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW
NIP: 8943025414
REGON: 021545051
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Fabryczna 15, 53-609 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: MAGDALENA DOBRUT
Nr telefonu: 71 718 62 50
E-mail: kadry@wzz.wroc.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail