Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-04-14

Piekarz/ciastowy - Pruszcz Gdański, pomorskie

Data dodania: 2024-03-14
Dodane przez: Gdański Urząd Pracy
Pracodawca: Piekarnia Karpińscy s.c. Agnieszka Karpińska Andrzej Karpiński
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/24/2528

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Juliusza Słowackiego 46, 83-000 Pruszcz Gdański, powiat: gdański, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wytwarzanie ciast, obsługa maszyn piekarskich i cukierniczych. Praca w zakresie godzin: 20-5 (zgodnie z ustalonym grafikiem).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 14.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali piekarze, cukiernicy i pokrewni
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe
Uprawnienia:
  • piekarz-cukiernik

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: doświadczenie w pracy w piekarni przy ciastach, przy produkcji ciasta/chleba litewskiego. Mile widziana osoba, która pracowała w krajach nadbałtyckich, najlepiej w Litwie i potrafi zrobić chleb litewski, zaangażowanie i chęć do pracy, zadania wykonywane na stanowisku wymagają dobrej kondycji fizycznej, systematyczność, wytrwałość.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Piekarnia Karpińscy s.c. Agnieszka Karpińska Andrzej Karpiński
NIP: 6040111766
REGON: 220754740
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Juliusza Słowackiego 46, 83-000 Pruszcz Gdański, powiat: gdański, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 506 040 580
E-mail: biuro@piekarniakarpinscy.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-04-12 23:15:13
Komentarze
 
Polityka Prywatności