Numer oferty: StPr/24/0215
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - opracowywanie dokumentacji technologicznej, specyfikacji nowych produktów z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnych,
- wykonywanie prób technologicznych dla nowych produktów,
- współpraca z dostawcami surowców i materiałów.
Praca na okres próbny 3 miesiące, następnie umowa na 1 rok.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 11.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - produkcja piekarsko-ciastkarska
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywnośći lub pokrewne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - wykształcenie wyższe (technologia żywności lub pokrewne),
- umiejętność pracy w zespole,
- samodzielność, dobra organizacja pracy własnej, sumienność i skrupulatność.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIEKARNIA GALICYJSKA SP. Z O.O.
NIP: 8652400178
REGON: 18002190400000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
E-mail: dziedzic.marzena@piekarniagalicyjska.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV kierować na podane adresy e-mail: kilinska.paulina@piekarniagalicyjska.pl lub dziedzic.marzena@piekarniagalicyjska.pl
Pośrednicy realizujący ofertę: EDK/RB
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, poczta