Numer oferty: StPr/24/0197
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: KONARSKIEGO 13, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z menu i specyfikacjami receptur, koordynacja pracy zespołu kuchennego, opracowywanie nowych dań i kreowanie menu, monitorowanie stanu zapasów i zamawianie niezbędnych produktów, nadzór i zarządzanie procesem terminowego przygotowania posiłków.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- doświadczenie w pracy w zespole
- G/H) umiejętności samodzielnego kucharza
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. prof. A. Grucy CMKP
NIP: 5321662948
REGON: 000290156
Krótki opis działalności gospodarczej: Opieka zdrowotna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: KONARSKIEGO 13, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Cybulska
Nr telefonu: 22 7794031
E-mail: rekrutacja@spskgruca.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail